Agende cu Spira | Oferta Agende Personalizate

Agendele cu spira personalizate reprezinta un produs de promovare des intalnit in cadrul companiilor, atat intern cat si extern.agende cu spira
Pe plan intern, acestea sunt folosite ca si mijloace de organizare a programului zilnic, a intalnirilor, iar pe plan extern acestea vor promova serviciile si imaginea companiei dumneavoastra indiferent de mainile prin care vor ajunge.
Din punct de vedere tehnic,  o comanda de agende de acest tip trece prin urmatoarele stadii de productie.
In functie de nevoile si dorintele dumneavoastra, interiorul se tipareste
la una sau mai multe culori.
Urmeaza realizarea copertii tari – adica a scoartelor.
Designul dorit se tipareste in mod normal pe o hartie de 150 gr DCM. Dupa uscarea cernelii aceasta se plastifiaza mat (cu posibilitatea aplicarii unui lac UV selectiv) sau lucios si se pregateste pentru caserarea pe mucava.
Se taie mucavaua pe formatul final dorit al copertilor si se casereaza cu coperta tiparita si plastifiata folosing un adeziv special.
agende cu spirala
Dupa uscarea copertilor se aplica vorsatz-ul, acesta fiind aceea coala care se gaseste in interiorul copertilor unei agende personalizate cu spira.
Dupa aceste operatiuni se pregateste interiorul (se numara si se taie la fiormatul finit) dupa care se intercaleaza intre coperti fiind pregatit pentru spiralare.
Avem o gama larga de spira din care puteti alege pentru agendele dumneavoastra personalizate- diverse culori, marimi, si numar de spire per agenda.
Asa cum v-am obisnuit, mai jos veti gasi o oferta pentru 500 de agende personalizate cu coperti caserate pe agende spiralate bucurestimucava si spira.
 


Nume lucrare:
Agenda cu spira LOVE
Format inchis: a6
Numar pagini: 100 file interior
Format deschis: a5
Suport: offset 80gr/mp interior
Culori: 1+1 (negru)
Finisaje:  coperta caseta pe mucava de 2 mm cu dcl 130g, tipar 1+0, plastifiere lucioasa , Vortzat cu offset de 100gr alb
Tiraj:
500 bucati
Termen executie: 4 zile lucratoare
Pret: 710 euro + tva

Pentru mai multe detalii, oferte si informatii va rugam sa folositi pagina de contact.