Agende Personalizate

TIMBRU SEC

Prin acest procedeu se obtin agende ce se caracterizeaza prin durabilitatea personalizarii si crearea unui efect deosebit. Personalizarea prin timbru sec este procedeul prin care se imprima un logo la cald, prin apasare, rezultand un aspect reliefat, dand o nota de distincție și eleganța, atat pe piele, cat si pe inlocuitori.
Putem realiza aceste lucrari de o calitate superioara cu ajutorul utilajelor noastre care permit imprimari intr-un format maxim de 35x50cm.

 

FOLIO

Imprimarea „folio” utilizeaza aceeasi tehnologie specifica, la fel ca și imprimarea prin timbru sec, cu mentiunea ca aici se folosește o folie speciala pentru imprimare termica, folie care poate avea o gama intreaga de culori : argintiu, auriu, rosu, albastru, verde.
Personalizarea folio se face prin aplicarea unor folii aurii sau argintii la temperaturi mari si prin aplicarea unei presiuni de contact intre folie, suport și suprafata incalzita pe care se gaseste matrita.

 

COLORARE IN CANT

Procedeul de colorare a cantului unui bloc de carte, a fost pana nu demult o finisare realizabila doar in strainatate.
In 2007 am achizitionat PRIMA masina din Romania care poate face colorare pe cant, denumita in termeni de specialitate SNIT.
Putem sa aplicam pe cant folio de diverse culori: auriu, argintiu, verde, rosu, albastru, etc. dar si culori mate.
Pe comenzi speciale si pentru produse speciale se poate realiza colorarea cantului si cu aur de 14-24K.
Se obtine astfel o finisare deosebita pentru blocuri.